brev fra VIP LOUNGE til Joan Ørting

6 01 2007

 ebjoe.jpg

Igår kunne man på Ekstrabladets eudgave læse et læserbrev fra en ung mand, som søgte gode råd hos Ekstrabladets sexolog Joan Ørting.

Jeg drømmer om sex med luder
http://ekstrabladet.dk/spoerg_joan_oerting/article257401.ece

VipLounge har idag sendt en mail til Joan Ørting da vi ikke helt forstår hvorfor Joan Ørting vælger at propagandere for vores nypuritanske sexnegative feminister og også vedhæftet vores svar på Vilstrupundersøgelsen i håb om at Joan fremover vælger at skælne mellem reel information og propaganda.

Kære Joan

Du skriver I dit svar til læseren, der vil udleve en fantasi med en sexarbejder: “Måske er hun en af de mange østeuropæiske, afrikanske og asiatiske piger, der hvert år bliver transporteret til Danmark med lovning om et respekteret job i en tøjbutik eller på kontor, men tvinges til at prostituere sig selv på gaden eller på et bordel.”Derfor ser vi dit svar til ham som en støtte til den fordrejede kampagne, der føres af sexnegative kræfter i Danmark – se vedhæftede dokument.Vi havde hellere set, at du var gået ind på, hvorfor han har fantasien. Vort bud er, at han så ung tyr til en sexarbejder, fordi han ikke har succes hos pigerne på samme måde, som hans kammerater praler/lyver med. Så ser han muligheden i at prøve sex ved at betale for den – det er drømmen om at prøve, er vor umiddelbare opfattelse, der driver ham. Ikke at det er en sexarbejder.Rådet til ham fra os er, at man behøver ikke få sin sexuelle debut allerede som 18-årig, og at hvis han gør det, så vil det præge HAM for resten af livet. Han burde for egen skyld vente. Man husker altid sin første gang, og der skal han grundigt overveje, om det skal være med en sexarbejder og hvis han efter grundig overvejelse alligevel vælger den vej, så er næste spørgsmål med hvem. Han nævner selv en klinik som mulighed. Drej ham den vej, hvis han er ude i nødsporet.

Hvis han vælger at føre sin oplevelse ud i livet trods vort råd, findes der flere gode råd;) Han bør finde en kvinde, der har forståelse for hans situation, og som kan give ham en positiv oplevelse den første gang. Han kan besøge en klinik eller flere og tale med 4-5 kvinder, inden han vælger, eller han kan gå ind på www.Venuslogen.dk  og få råd om, hvilken kvinde, der kan give ham det, han søger på en pæn og anstændig måde med god forståelse.

Der er mange unge mænd, der får klaret deres drøm om at undersøge, hvad sex er for noget, på den måde med en god fornemmelse i maven. De får måske endda lært NYDELSEN VED SEX fra starten i stedet for et knald på bagsædet af en bil med en pige, der måske ikke har den store lyst og som evt. er en narkopige eller utilfreds med sit arbejde.

Vi skal også lige huske på, at lige så slem kan oplevelsen første gang være med den uerfarne pige, han endelig får med ud på toilettet til en fest, hvor begge er plørede. Så har han heller ikke noget rart at huske tilbage på.     

God læselyst med det vedhæftede. Vi håber, at det har været overvægten af gademiljøet i hans brev, der har påvirket dig til netop det svar, og at du har været uvidende om den vinkel på prostitution og hele den forvrængede debat om prostitution i lyset af kvindehandel og traficking, som du kan læse om i vedlagte information. 

Med venlig hilsen 

VIP LOUNGEnetværk af og for sex arbejdere og sex købere
Webside: http://viplounge.sexpornhost.com 
Blog: https://viplounge.wordpress.com

P.S.Husk også, at den helt store majoritet af udenlandske kvinder, kommer hertil af egen fri vilje og er HELT PÅ DET RENE MED, hvad de skal lave. Derfor virker dit svar som støtte for de puritanske og sexnegative feminister, der spreder misinformation.

Reklamer

Handlinger

Information

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: