Foxy Ronja: – et emne der er oppe til debat for tiden ..

25 05 2007

Tit er ord nogle sølle ting, som ikke kan forklare dybt nok. Saglige er de (forfattere /ordrige) der kan sige hvad vi andre ikke kan, samt dem der orker at tage del i debatter og kan forsvare sig på en god fornuftig måde. Nix jeg foretrækker at sige så lidt som muligt, men har dog besluttet mig at give et besyv til.

Først lidt om mig. Jeg er en veluddannet højere midterklasse opvokset borger fra landet, der har fundet glæden ved at være callgirl / prostitueret og hvad der ellers kan findes af grimme navne.
Mine grunde til at vælge dette fag har flere faktorer, som jeg for nu vil vælge at være personlige.
Men jeg vil gerne give et indblik i mit liv pga. div. debatter oppe i medierne.

Lad mig starte med at sige noget for at fjerne nogle rygter – en pige har et valg og kan sige nej. Ikke alle er stakkels/ulækre mænd, men meget lækre kærlige der vil du skal nyde også.

Utroligt? Ja.
Uforstående? Nej –

En af mine kunder som redder mangen en dag er en stærkt handikappet, forkrøblet fysisk og i respirator. Han er 100% livsglad intelligent mand og jeg tænker altid på ham når mit humør er lavt. Glæden ved mit besøg er i en størrelsesorden hvor andet ikke kan hamle op.
Vi bruger meget af tiden på at snakke sammen, jeg giver noget ryg massage og ja fornøjer ham som aftalt. Nogle gange udfører jeg ting som jeg ved en personlig plejer ikke må ( personlig pleje f.eks. klippe hår eller negle) Dette kan gøre ondt pga. sårbare fingre, men bliver udholdt da det er mig der gør det, hvor er offentlige regler dog smålige. Inden der bliver puttet godnat, får jeg en sang – Har du nogensinde hørt en syng med respirator?

En anden er en ældre herre på ja 90 år ! du læste rigtigt! Han kan holde en hel time og er ret krævende, men på ingen måde uforstående.

De fleste er meget søde mænd der ikke har tid i deres liv til en fast, eller ikke orker at kurtisere deres kære hele dagen for ½ times sex om aftenen. Ikke at jeg undskylder deres beslutninger, udbud og efterspørgsel, men jeg forstår det som den krævende erotiske kvinde jeg selv er. Men stadig er deres hjerte hos den de elsker, selv om de i en timer tænker med, ja, undervognen.

Ja jeg taler måske kun om solskins historier og spørgsmålet kunne være om jeg ville besøge handicappede uden at få penge for det? Svaret er at jeg har prøvet at være besøgsperson, men oplevede at reglerne er for stramme. Man får tit et personligt indblik i andres liv, men som glædespige kan man komme dybere ind og glæden er tilsvarende stører. Tid er enormt kostbart i denne verden og folk betaler sig for hvad som helst for at finde tiden til andre fornøjelser. Igen udbud og efterspørgsel.
Jeg føler ikke skam over mit fag, føler mig brugt, udnyttet eller dårligt behandlet af mine kunder. De eneste der taler dårligt om en som mig, er dem der ikke forstår. Jo mere jeg har beskrevet min personlighed på hjemmesiden, nu bedre personlige oplevelser har jeg fået, dem der finder fornøjelse ved mit selskab har søgt efter en med min personlighed, mere end efter en med en krop til udnyttelse.
Jeg har da oplevet mindre sjove, anderledes, samt sørgmodige ting, men mit spørgsmål er – Hvilket job er der ikke sorger i?

Jeg har tudet på toilettet i ”almindelige” jobs, pga. chikane eller utilstrækkelighed, stress, kollegaer samt overfuset af kunder. Dette ”job” har jeg aldrig været ked af i samme størrelsesorden, nemlig fordi jeg er min egen, jeg kan bestemme alt, samt fordi det er så tilfredsstillende.
Som kæreste (ex) har jeg forståelse for at man kan føle sig forbigået/forrådt hvis en mand går til en prostitueret. Jeg har selv kunder hvor kærresten ikke har lyst eller forståelse for div. Lyster. (Vil lige indskyde at de fleste professionelle piger i faget er forsigtige med deres psyke ved at tilbyde ting der går ud over deres grænser.)Nogle forhold har mistet intimiteten og ja der skal arbejdes på at få den tilbage, men hvis forståelsen er der ville jeg personligt foretrække at manden gik til en professionelpige end til en tilfældig, da disse tit får følelserne i klemme.

Jeg er til fulde enig i at regler skal ændres i samfundet for at ordnede vilkår kan forhindre udnyttelse og kriminalitet. Ikke fordi jeg er bange for konkurrence, men fordi jeg også ser fjernsyn med grædende teenagere der er blevet solgt til Danmark og narkomaner der helst vil være uden. Men alle kan ikke skæres over en kam og ikke alle er stakler i klemme i systemet!
Desværre har jeg heller ikke nogen løsninger på hvad der kan gøres.

Til sidst vil jeg gerne give gode links videre om emnerne:

http://viplounge.sexpornhost.com
http://luder.smartlog.dk/

Indlægget er skrevet af Foxy Ronja – VIP ESCORT
Billedet i indlægget er lånt fra Ronjas egen Hjemmeside

Reklamer

Handlinger

Information

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: